На патниот правец А2 Струга – г.п. Ќафасан, од бензинска пумпа КМР до м.в. Добра Вода – с. Франгово (во должина од 3км) се препорачува исклучително внимателно управување со возилата поради дупки на коловозот, информира АМСМ.

На самото место поставена е соодветна патна сигнализација и ограничување на брзината од 30 км/час.

OhridNews