Во третиот поткаст гостува Горан Момироски – новинар, публицист, менаџер, сопственик на Ohridnews претседстел на Здружението на новинари – Регионална канцеларија Охрид и Струга, продуцент на шоуто Зимска бајка и страствен Рибар.

Зборуваме за начинот на работа на медиумите, социјалните мрежи и нивните предности и маани, културата и критичката маса во Македонија, Ohridnews, навивачката група Рибари, за претстојната Зимска бајка и многу други теми.

OhridNews