Денеска во охридското основно училиште „Св.Климент Охридски” се реализира  волонтерска акција од страна на вработените на ЕВН Македонија. Вработените од ЕВН ги варосаа училишните ходници со мрсна боја.

Од училиштето упатуваат благодарност до ЕВН за нивниот ангажман и придонесот на компанијата кон подобрување на условите за работа во училиштето.

OhridNews