SRC Biljanini Izvori

2019-09-15 15:30 - 2019-09-15 15:17

Фудбалскиот клуб Охрид Лихнидос, в недела во 15 часот и 30 минути, во рамките од четвртата рунда во Втората македонска фудбалска лига-запад ќе го пречека тимот на Пелистер. На „рибарите“ им е потребна поддршка од трибините во борбата со амбициозниот клуб од Битола.

OhridNews