Аквариус

2020-02-14 22:30 - 2020-02-15 01:00

Денот на виното и љубовта, 14 февруари, на посетителите во „Аквариус“ ќе им го разубави одличната музичка комбинација на бендовите „Броз“ и „Билјана“.

Забавата почнува во 22.30 часот.