Sky Corner

2021-12-03 22:00 - 2021-12-04 01:00

Овој петок бидете дел од забавата во Скај Корнер со бендот „Броз“. Почетокот на забавата е во 21:00 часот.

Информации и резервации: 070 485 585.

OhridNews