Поради врнежи од снег вечерва воведена е абрана за тешки товарни возила на уште два планински превои.

Како што информира АМСМ, од 20:00 часот воведена е забрана за движење на тешки товарни возила на планинскиот премин Плетвар, а од 20:25 часот воведена е забрана за движење на тешки товарни возила на планинскиот премин Ѓавато.

OhridNews