Бендот од ОСУ “Св.Климент Охридски”, „Кукузел“, предводен од професорот по латински јазик Стефан Каневче, на настанот “Три дена култура” кој се одржа изминатиот викенд во Скопје во организација на средното училиште “Никола Карев”, приреди одлична забава за публиката.

Дел од нивниот енергичен настап беа безвременските хитови “Comfortably Numb”, “Krug”, “Ti si sav moj bol”, “Dani California” и други, кои публиката во еден глас ги пееше со нив.

OhridNews
Фото: Анамарија Момироска