Градски плоштад Охрид

2020-10-11 13:00 - 2020-10-11 15:00

Светски познатиот џез, фанк и соул изведувач Владимир Четкар, подготвува извонреден празичен подарок за охриѓани и посетителите за Денот на народното востание, 11 Октомври.

Владимир Четкар

Имено, Владимир Четкар секстет на градскиот плоштад во Охрид на 11 Октомври во 13:00 часот ќе одржи бесплатен концерт, кој е во организација на Град Охрид и е од отворен тип.

Ве очекуваме заедно да уживаме во музиката и во прекрасното октомвриско сонце! – порачуваат Владимир четкар и неговите колеги.

OhridNews