Цените на играчките, кујнскиот алат и стаклената амбалажа во „Топ маркет“ паѓаат за 15%.

Попустот е актуелен и важи само во „Топ маркет“ – Ориент и „Топ макси дисконт“ на ул. „15 Корпус“, информираат од компанијата.

Попустот од петнаесет проценти на играчките, кујнскиот алат и стаклената амбалажа во „Топ маркет“ ќе трае до крајот на март.

OhridNews