Sky Corner

2020-01-19 12:00 - 2020-01-19 17:00

Оваа недела, 19 јануари во „Скај Корнер“, гурманите ќе можат да уживаат во извонредно подготвен неделен ручек:

-Сезонска салата;

-Телешка супа;

-Свеж полнет пилешки батак и тава ориз

-Палачинка со ванила крем и јагоди

Ваше е само на време да резервирате маса за неделниот ручек во „Скај Корнер“.

OhridNews