На 28-ми октомври во КИЦ „Култура 365“ ќе биде отворена изложба на фотографии од Катерина Мавровска, насловена „Црно-Бело“.

Уметникот Катерина Мавровска втор пат гостува во КИЦ „Култура 365“. Нејзината изложба се организира под покровителство на Фото сојузот на Македонија.

Изложбата ќе биде отворена до 4-ти ноември.

OhridNews