Во Центраот за култура „Григор Прличев“ вечерва ќе биде отворена изложба на фотографии. На изложбата ќе бидат поместени дела од уметниците Јадран Манчев, Цветанка Темкова Иловаа и Сашко Илов.

Изложбата ќе се одржи во галеријата на Центарот за култура со почеток во 20 часот.

ohridnews