Во рамки на чествувањата посветени на Св. Климент – Патрон на градот Охрид, синоќа во изложбениот салон при НУ Центар за Култура „Григор Прличев“, беше отворена традиционалната изложба на Фото Клуб – Охрид . Веднаш потоа во Галеријата при установата беше отворена изложба на дела од учениците од ОСУ „Св. Климент Охридски“.

Изложби во чест на Св. Климент

OhridNews
Фото: Општина Охрид