La Fabrique

2020-02-14 21:30 - 2020-02-15 01:00

За Денот на винотo и љубовта, на празникот Св. Трифун, омиленото место за излегување на охриѓани „La Fabrique“ подготвува вистинско изненадување за сите романтични души.  Вечерта на 14 февруари во „La Fabrique“ настапува Кирил Нически, кој акустично ќе ги изведе најубавите балади.

За уживањето да биде комплетно, „La Fabrique“ подготви примамливо празнично мени: Вино 0,85 + млечна даска за двајца= 999 ден.

И не заборавајте да го нарачете вашето омилено јадење од „La Fabrique“ кое стигнува бесплатно до вашиот дом. Пици, пастрмајлии, пасти… ваше е само да изберете и да нарачате.

OhridNews