Љубителите на класичната музика вечерва на фестивалот Охридско лето ќе имаат можност да го проследат концертот на Лилја Зилберштајн, пијано, Русија-Австрија.

Концертот ќе се одржи во катедралната црква Св. Софија со почеток во 20.30 часот.

Влез: 500 денари.

OhridNews