Литературна вечер со писателот Милан Николиќ Изано ќе се одржи денеска (петок) во НУ Библиотека “Григор Прличев” – Охрид. Ќе бидат презентирани книги од пистаелот Милан Николиќ Изано, кој ќе одржи предавање на тема: „Духовност и еротика“ и „Тишината и Свечовекот“.

Настанот започнува во 17.00 часот.

OhridNews