Трпејца 2019 година. Нашето „Сен Тропе“, гордост ама без решена канализација. Многу го сакаме Охридското езеро, доста е со празни флоскули. Одма и веднаш решение. А плоштадот, погледајте го каков е, а како го замислувам. Трпејчани доаѓаат вашите 5 минути!порачува во денешното видео обраќање до јавност акандидатот за градоначалник од ГДУ, Михаил трендафилов Нанче.

Трпејчани доаѓаат вашите 5 минути!

Трпејца 2019 година. Нашето „Сен Тропе“, гордост ама без решена канализација. Многу го сакаме Охридското езеро, доста е со празни флоскули. Одма и веднаш решение. А плоштадот погледајте го каков е, а како го замислувам. Трпејчани доаѓаат вашите 5 минути!

Geplaatst door Михаил Трендафилов- Нанче, кандидат за градоначалник на Охрид op Maandag 15 april 2019