Паркинг услугите и недостигот на катна гаража се долгогодишна главоболка на Охрид. Дали Охрид располага со доволен број на паркинг места? Кога ќе се гради катната гаража? Ќе се намалат ли цените за паркинг оваа зима?

Во новото издание на “Напладне” колешката Адријана Митевска разговара со директорот на ЈП Билјанини извори – Теодор Андоноски.

OhridNews