Во сезоната на годишни одмори освен на сончевите зраци треба да се внимава и на инсектите.

Иако, сите имаат некакво искуство со убоди од инсекти, може да се случи одморот да преседне доколку нема добра подготовка за заштита од истите.

Во продолжение емисијата „Наше здравје“ со совети како да постапите при убоди на инсекти.

OhridNews