Во каква состојба е споменичното добро? Го чуваме ли доволно културното наследство во регионот под Унеско? Се модернизира ли се повеќе старата градска архитектура?

Ова се темите во најновото издание на „Напладне”, гостин уметникот Никола Упевче.

OhridNews