Уште од денеска во одделот за зајмување во НУ Библиотека „Григор Прличев“ нови пет наслови.

„Мојот не баш совршен живот“ и „Го имам твојот број“ двете од авторката Софи Кинсела во издание на Сакам книги, трите романи во издание на Книгохоличари „Надеж помеѓу страниците“ од Пепер Башам, „Во потрага по Ноел“ од Ричард Пол Еванс и „Девојката Ангел“ од Ен Мари Бриар, велат од Библиотеката.

Потсетувааат дека годишната членарина за возрасни е 300 а за деца 200 денари а работното време на библиотеката со читатели е од понеделник до петок од 8 и 30 д0 16.00 часот.

OhridNews