Ново ремикс издание од песната „I Remember“ на Владимир Четкар од Шкотското Ди Џеј дуо „The Knutsens“.  Ремиксот е издаден од Британската музичка куќа „Only Good Vibes Music“ која е позната по високо квалитетните изданија на Nu Disco  и Soulful House жанрот.

„I Remember“ е комплетно авторско дело на Владимир Четкар од неговиот втор студиски албум „Heavenly“ снимано во Њујоршкото „Dubway Studios“ со жива инструментација која предизвика големо внимание кај повеќе легендарни продуценти, аранжери и изведувачи од златното доба на Диско музиката меѓу кој Tom Moulton, Patrick Adams, DC LaRue и т.н.

„Traxsource“ линк до ремиксот: https://www.traxsource.com/title/2050572/i-remember.

OhridNews