Театарската претстава „Крик за љубов“ од Жозиен Басалко во режија Љупчо Ѓоргиевски закажана за четврток 16.09.2021 година се одложува, поради подготовка на нов проект со режисерот Сашо Миленковски.

За точниот термин на оддржување на претставата публиката ќе биде дополнително информирана а картите ќе важат или истите ќе може да се заменат на билетара, информираат од НУ Центар за култура „Григор Прличев“.

 

 

OhridNews