Охрид

2018-12-06 08:00 - 2018-12-06 22:00

Со бројни настани ќе се одбележи Денот на патронот на градот Св. Климент Охридски:

06.12.2018 г. (четврток)

• Традиционална изложба на Фото клуб „Охрид“

18.00 ч.
НУ Центар за култура „Григор Прличев“ (изложбен салон)

• Музички концерт на учениците од ОМУ „Методи Патче“

19.00 ч.
ОМУ „Методи Патче“

• Свечена приредба на ОСУ„Св.Климент Охридски“

19.00 ч.
НУ Центар за култура „Григор Прличев“