Каква програма и визија за развој на Охрид имаат претендентите за членови на Советот на град Охрид. Кои им се приоритетите, како ќе делуваат во советот, што им порачуваат на охриѓани?

Гледајте го специјалното издание посветено на Локалните избори што го подготви OhridNews.

Во рамки на првата, од неколкуте предвидени бесплатни презентации на Листите за членови на Советот на град Охрид и кландидати за Градоначалник, гости во студиото на OhridNews се Сашо Донев – ВМРО ДПМНЕ, Виолета Аврамоска – Левица и Живка Ангелоска – СДСМ.

Г.М.