Каква програма и визија за развој на Охрид имаат претендентите за членови на Советот на град Охрид. Кои им се приоритетите, како ќе делуваат во советот, што им порачуваат на охриѓани?

Во второто  специјално издание посветено на Локалните избори што го подготви OhridNews,  гости во нашето студио се Леона Кичеец од „Охрид пред се“, Стевче Стевоски – предводник на независна листа и Владимир Суклоски од Единствена Македонија.

Бесплатна презентација на Советничките листи на Стевче Стевоски, „Охрид пред се“ и Единствена Македонија

OhridNews