Решавање на комуналните и инфраструктурни проблеми, изградба на колекторот, борба со урбаната мафија, Охрид еколошки чист град, енергетски ефикасен… За тоа да се случи мора да имаме суверенитет. Моите противкандидати се продолжена рака на нивните лидери, а јас не зависам од никој и неоптоварен од ништо ќе ги решавам проблемите на граѓаните. Секогаш ќе сум достапен за нив и врз основа на нивните потреби ќе функционира локалната самоуправа.

Ова го порача Гоце Цветковски, кандидат за градоначалник на Општина Охрид од ТМРО, во рамки на бесплатната презентација на учесниците на претстојните Локални избори.

Целиот разговор погледнете го во видеото.

Горан Момироски