OhridNews TV - Page 2 of 17 - OhridNews
Министерство за комедија: Уште неколку факти

20.11.18 19:26

Како се поделиле Чешка и Словачка, како се лекувала чумата во минатото…

Министерство за комедија: Шо ти е странство

20.11.18 10:02

Во најпознатиот музеј за леб немат ни еден експонат од леб Шо ти е странство…

Министерство за комедија: Пет факти за…

17.11.18 10:53

Какви се последиците од глобалното затоплување…

Министерство за комедија: Професор

15.11.18 18:52

Сите образовани пред новиот милениум се едуцираа од посебен вид професор, кој денес веќе не постои…...

Министерство за Комедија: Германија на работа

13.11.18 19:52

Во народот проциркулира вест дека од 1 јануари ќе може да се работи без работна виза…

Министерство за комедија: Топли домови загаден воздух

09.11.18 15:37

Во зимските денови оџачарите носат среќа во топли домови, а топлите домови носат загадување…

Министерство за комедија: Проблемот треба да се реши во сржта

07.11.18 22:28

Во 100 епизода на Министерство за комедија, слави цела Македонија…

Министерство за комедија: 5 прејаки факти за да ти е супер

05.11.18 22:48

Во животот секогаш може подобро Еве како:

Министерство за комедија: Пет факти за бананите

02.11.18 19:54

“Си мислиме понекош дека се знајме, немат ништо ново под донцето… ” Но, дали е така

Министерство за комедија: Аман бе со Hallowееn, ноќта на вештерките, маскенбали

31.10.18 20:14

Во ред е дека ние сакаме да влезиме во ЕУ и во НАТО, во ред е дека ја следиме Америка, ама до олку не морат Не морат се да прајме се шо прајт западниот свет, то е од многу филмо...

Dr Batkoski pod artikli