OhridNews TV - Page 4 of 17 - OhridNews
Министерство за комедија: Шофер институција

04.10.18 18:37

Повеќе или помалку сите во животот се соочиле со овој феномен…

Министерство за комедија: Провинцијалка

28.09.18 18:31

Дел од циклусот #ендемскивидови на раб на исчезнување Со влез во современото, брзо, препонајпреубо општество, без булки крај шините и ваквите ендемски видови ќе исчезнат Министе...

Министерство за комедија: За ендемските видови 2

27.09.18 23:10

Дел од циклусот #ендемскивидови на раб на исчезнување Со влез во современото, брзо, препонајпреубо општество, без булки крај шините и ваквите ендемски видови ќе исчезнат Министе...

Министерство за комедија : За ендемските видови

26.09.18 17:02

Во најновото издание на Министерството за комедија, дел од серијалот епизоди посветени на ендемски видови кои се на раб на исчезнување...

Видео + фото: Одбележан јубилејот на ресторанот „Св. Софија“

23.09.18 13:46

Култниот охридски ресторан „Св Софија“ синоќа го одбележа 30-от роденден На прославата присуствуваа голем број гости, видни граѓани, јавни личности, деловни партнери и пријатели...

Министерство за комедија: Иднината доаѓа

22.09.18 10:35

Сајбер актуелностите се во фокусот на најновата сатирична анализа на Министерството за комедија:

Видео: Пропаганда стајл – пародија на политичката кампања која не опкружува насекаде

21.09.18 09:26

„Кампања е и пропаганди фрчат…“ Пропаганда стајл е пародија на Министерството за комедија на познатиот глобален музички хит „Gangham style“, во која се „опева“ актуелната ...

Министерство за комедија: „Руски пакости“

20.09.18 14:05

„Не гледај Маша руска пропаганда е!“ Министерството за комедија сатирично ги анализира актуелностите и разните вести поврзани со нив  ...

Министерство за комедија: Кој шо метла фати назат не се врати!

17.09.18 20:14

„Метлата во Република Македонија се третира како орудие“ За што се друго служи ова „орудие“ во анализата на најновите актуелни случувања во земјата на Министерството за комедија...

Министерство за комедија: Слончиња ентузијасти ќе се населат во Македонија

15.09.18 12:07

„Слончиња од Белгија ќе дојдат кај нас Нека им кажит некој дека се преголеми ентузијасти“ –  вели стендап комичарот Никола Тодороски во најновата анализа на актуелните слу...

Dr Batkoski pod artikli