OhridNews TV - Page 3 of 17 - OhridNews
Министерство за комедија: Факти за миленичињата

30.10.18 21:27

Секој од нас некогаш, барем во детството, сакал милениче Еве пет факти за домашните миленичиња:

Министерство за комедија: Факти за месечината

26.10.18 09:26

Министерството за комедија во најновата епизода ги занализира фактите за месечината:

Министерство за комедија: Факти за образованието кај нас

24.10.18 11:23

Мора да внесиме забава во образованието, бидејќи ние штанцаме Ајнштајни, генијалци излегват секој петок, по 700 дипломирани…...

Министерство за комедија: Like & Share

19.10.18 07:00

Денес се живее само за like & share… Но, како всушност изгледа животот на „модерниот“ човек

Министерство за комедија: Пет прејаки факти

16.10.18 20:30

Информациите се темелат на факти, велат од Министерството за комедија во најновата доза креативен хумор на стендап комичарот Никола Тодороски...

Министерство за Комедија: Мудри мисли на Пауло Коељо

15.10.18 20:02

Мудри мисли на Пауло Коељо е насловот нанајновата епизода од Министерството за Комедија

Министерство за комедија: Типој во “кладилници”

11.10.18 20:32

На раб на исчезнување е загрозениот вид типој што киснат по “кладилници” Зошто Анализира Министерството за комедија...

Министерство за комедија: Мајстори за се

10.10.18 19:48

Модерново време бара да си топ, да си џедај, најдобар, да си врв, само ти… Со тоа се доведува во опасност загрозениот вид „Експерт за се“...

Министерство за комедија: Корумпиран политичар

09.10.18 19:39

Корумпиран политичар е вид кој последен ќе исчезне Зошто Анализира Министерството за комедија

Министерство за комедија: Маалски дуќанџии

08.10.18 18:27

Новата епизода на Министерството за комедија е посветена на времињата минати и навиките…

Dr Batkoski pod artikli