Од изборниот штаб на кандидатот за градоначалник од СДСМ, Константин Георгиески со видео се обраќаат до јавноста, како што наведуваат за предизборната програма Тилески-Милошевски.

„Не треба никој да зборува за безидејноста на ВМРО ДПМНЕ, да слушнеме како зборуваат сами“, велат тие.