Кампинг Љубаништа

Од 21.08.2022 - 19:00 до 21.08.2022 - 23:00

Поради лошата временска прогноза овој викенд, концертот на Владимир Четкар џез-соул-фанк ансамбл во Љубаништа кампинг е презакажан за 21 Август, недела.

Вратите за концертот на 21 август се отвараат во 17:00 часот, а концертот ќе започне во 18:30.

Влезот е бесплатен.

Резервација за маса на 075 362 584 /074 233 991.

Бродскиот превоз на 21 август ќе биде со бродовите Александрија 1 и 2.

Повратни карти 300 мкд.

Број за резервации за бродски превоз: 070 232 202.

Поаѓање од градско пристаниште во 17:00 часот, враќање по завршувањето на концертот.

Картите се продаваат на бродовите Александрија 1 & 2 и на штандот од бродовите на градското пристаниште.

OhridNews