Поради новонастанатата состојба, во четрврток, 4 јуни, АД „Галеб“ – Охрид ќе сообраќа кон Скопје само со една линија.

Поаѓањето кон Скопје ќе биде во 05.30 часот, додека единствениот автобус на „Галеб“ од Скопје за Охрид се враќа во 16.30, информира компанијата.

Автобусот за Кочани, пак, исто така ќе сообраќа во стандардниот термин во 06 часот, соопшти АД „Галеб“.

OhridNews