COVID 19 - OhridNews

COVID 19

16.08.22 13:57

27 нови случаи на Ковид 19 во Охрид, оздравени две…

Согласно податоците од Институтот за јавно здравје во последните 24...

16.08.22 08:39

Паѓа бројот на новозаразени од Ковид-19, Охрид меѓу градовите со…

Минатата недела се регистрирани сe 3477 нови позитивни случаи на Ко...

11.08.22 15:27

46 нови случаи на Ковид 19, две починати лица и…

Согласно податоците од Институтот за јавно здравје, во последните 2...

09.08.22 15:22

Регистрирани 679 случаи на Ковид-19, од нив 38 во Охрид

Согласно податоците од Институтот за јавно здравје во последните 24...

06.08.22 08:58

Остануваат на сила актуелните ковид-мерки, надлежните апелираат на одговорно однесување

Северна Македонија е во фаза на широка трансмисија со соодветни кап...

01.08.22 15:14

Во последните три дена нови 1.171 случај со Ковид 19…

Согласно податоците од Институтот за јавно здравје, во последните т...

16.07.22 12:14

Министерството за здравство препорачува носење маски во затворени простории при…

При престојување во затворена просторија подолго време да се носат ...

15.07.22 15:52

КЗБ: Државата се наоѓа во зелена зона со доволни капацитети…

Во земјава има зголемување на бројот на нови случаи со Ковид-19, ко...

15.07.22 09:09

Зголемен бројот на активни ковид-случаи во земјава, најавен состанок на…

За 45 проценти е зголемен бројот на активни случаи на Ковид-19 во з...