Центар за култура „Григор Прличев“

Од 28.12.2023 - 20:00 до 28.12.2023 - 22:00

На малата сцена на Народен театар Охрид во Центарот за култура „Григор Прличев“, во четврток, 28 декември, пред новогодишна „Импровокација“. Настанот почнува во 20 часот.

Добро познатиот тим Никола Тодороски, Стрезо Стаматоски, Филип Кипровски, потпомогнати од Филип Ангеличин – Жура и Никола Јосифоски ветуваат уште една незаборавна вечер.

Традиционалната пред новогодишна Импровокација, каде ние ве смееме, а нашите пријатели-помагаели ве наградуваат, велат од тимот.

Картите по цена од 300 денари може да се резервираат на тел. 075/283-066.

OhridNews