Прекин во водоснабдувањето кај корисниците на улицата „Гоце Делчев” информираат од ЈП Водовод Охрид.

Поради интервенција на водоводната мрежа денес од 08:30 часот ќе има неколку часовен прекин во водоснабдувањето на улицата „Гоце Делчев”, на потегот од „Дрвара” до здружение на возачи, вклучувајќи ги и сите споредни улици, додаваат од претпријатието.

OhridNews