Од МЈП Проаква Водовод Охрид информираат дека денес, среда, поради изведба на нов водоводен приклучок на улицата „АСНОМ“, има прекин во водаснабдувањето на дел од оваа улица.

Прекинот е од 08.30 до 12 часот.