Министерот за здравство Венко Филипче, денеска е во работна посета на Општната болница во Охрид, која од неодамна регионален Ковид центар. Министерот на пресконференција која ќе започне наскоро ќе ги соопшти најновите инфомации со кризата предизвикана од вирусот Ковид -19.

ВО ЖИВО: Прес конференција на министерот за здравство Венко Филипче од Охрид.

Posted by ohridnews.com on Friday, July 3, 2020

Прес конференција на Министерот за здравство Венко Филипче од Охрид.

OhridNews