Центар за култура „Григор Прличев“

Од 20.04.2024 - 20:00 до 20.04.2024 - 21:40

Претставата „Чекајќи го Годо“ работена според делото на Семјуел Бекет, во режија Сашо Миленковски, ќе биде одиграна на сцената на Народниот театар Охрид во Центарот за култура „Григор Прличев“, во сабота, 20 април.

Во претставата играат:

Владимир – Стрезо Стаматовски
Естрагон – Никола Тодороски
Лаки – Павел Маслов
Поцо – Филип Кипровски

Претставата почнува во 20:00 часот. Карти по цена од 200 денари се продаваат на билетарата при Центарот за култура „Григор Прличев“.

Г.М.