Книгата „Фотографијата како историско сведоштво за градот Охрид во периодот 1913-1991“ година од авторот Никола Митровиќ, ќе биде промовирана утре (сабота) во кафе – тераса „Аквариус“.

Промоцијата започнува во 18 часот.

OhridNews