Во Центарот за култура „Григор Прличев“, вечерва, ќе биде изведено четвртото шоу од третата сезона на популарната театарска импровизација „Импровокација“.

Шоуто почнува во 20:00 часот.

Картите за вечерашната Импровокација се распродадени. 

OhridNews