fish & lounge bar Lihnidos

2018-09-15 21:00 - 2018-09-16 01:00

Во сабота, 15 септември, во фиш и лаунџ бар Лихнидос, ќе настапи Ристе Ристески.

Забавата почнува во 21 часот.

Информации и резервации 078 966 599