Sky Corner

2020-10-05 09:00 - 2020-10-05 23:00

Извонредниот хотел ресторан „Скај Корнер“ не престанува да ги изненадува посетителите.

Од сега, секој понеделник во „Скај Корнер“ целото мени на храна е со попуст од 50%!

Информации и резервации: 071 258 898 / 071 331 607.