Во Националната установа Центар за култура ,,Григор Прличев” – Охрид вечерва гостува “Театарски Центар Видело” од Скопје со претставата “ЦРНА ПТИЦА” во режија на Бојан Трифуноски. Главните улоги ги играат Диме Илиев и Милиана Ленак.

Претставата ќе се прикажува во два термини, od19:30 часот и 21:30 часот.
 
Цената на влезниците е 150 денари.

Ohridnews