Вести - Page 8665 of 8743 - OhridNews

Вести

Вести Охрид домаќин на меѓународна конференција за приоближување на Македонија до…

Македонија во ЕУ придонес за европскиот идентитет е тема на меѓунар...

Вести Се е подготвено за парадата на охридските матуранти!

Охридските матуранти, заедно со своите врсници од другите градови в...

Вести Струшкото обвинителството покрена обвинение против британецот Морли!

Струшкото обвинителство покрена обвинение против британскиот државј...

Вести Македонското земјоделство е далеку од Европа!

Македонија е земја со одлична инфраструктура за развој на фармерств...

Вести ХОТАМ ќе привлекува туристи од Полска!

Хотелската асоцијација на Македонија – ХОТАМ, и  туристичката...

Вести Украдени 43 шахти од охридските улици!!!

Во последните 7 дена од охридските улици и дворовите на куќи и обје...

Вести Семејствата на исчезнатите Албанци и Срби во војната на Косово…

Решавањето на судбината на исчезнатите лица во текот на конфликтот ...

Вести Поставување камен темелник кај црквата Св. Никола во Долна влашка…

Денеска ќе биде поставен камен темелник на помошните простории од ц...

Вести Охридска Конференција посветена на прашањето на исчезнатите лица во војната…

Во организација на Меѓународната комисија за исчезнати лица во Охри...