Во екот на корона кризата „Боем Клуб“ (Ниче, Маца и Паун) го извадија своето прво музичко првенче насловено како „Иако јас…“.

Песната и видеото се снимени во согласност со моменталните услови, велат дечките од „Боем Клуб“, а песната веќе станува хит на социјалните мрежи.