На кој датум е 8ми Март? Што им значи празникот на мајката? На овие и други интересни прашања поврзани со Меѓународниот ден на жената одговараат основците од ОУ „Христо Узунов“, во најновото издание на поткастот „Имам нешто да те прашам“, што премиерно ќе се емитува денеска во 14 часот, а кој може да го проследите на нашиот портал:

OhridNews