Охрид го живее 61-часовниот полициски час. Иако градот викендов се капе во сонце, поради забраната за движење, улиците и познатите шеталишта се празни. Oхриѓани останаа во своите домови почитувајќи ги препораките за спречување на ширењето на коронавирусот Ковид 19. Екслузивните снимки од птичја перспектива на градот облеан во тишина ги направи Love & Life studio.

Екслузивни снимки на Love & Life studio од птичја перспектива на Охрид во полициски час 

OhridNews