Тетарска импровизација „ИМПРОВОКАЦИЈА“ (летна шема), оваа сабота, 24-ти јуни, со почеток од 21 часот. Импровокатори: Стрезо Стаматовски, Никола Тодороски, Филип Кипровски. Домаќин/хост – Филип Ангеличин Жура.

После успешниот поход на север (Германија) ИМПРОВОКАТОРИТЕ се враќаат дома, на југ, со специјална ЛЕТНА ШЕМА! Многу ЗАБАВА! Многу СМЕЕЊЕ! Многу ИМПРОВИЗАЦИЈА!

Карти во музичка продавница Зизи Топ, претпродажба: 150 денари, на ден на изведба: 200 денари. Број за резервации на карти : 075 283 066.

Шоуто не е за помлади од 16 години!

OhridNews